Met MOTO (Mail Order / Telephone Order) kunt u betaalkaarten op afstand accepteren, zonder dat de klant op dat moment aanwezig is. De creditcard-gegevens voert u handmatig in op de betaalterminal, de myPOS-app of in het myPOS-account. Dit is unieke functionaliteit die niet veel andere betaalterminalleveranciers bieden. Met de MOTO-functionaliteit kunt u dus debit- en creditcards via de telefoon, post of e-mail accepteren. Dit is ideaal voor het belasten van een betaalkaart op afstand als hotelier, autoverhuurder of als taxi-ondernemer.

Hoe kunt u gebruik maken van de MOTO functionaliteit?

Omdat een MOTO betaling doorgaans fraudegevoeliger is dan een gewone betaling is deze functionaliteit alleen beschikbaar op verzoek en na onze goedkeuring. We beoordelen elke aanvraag afzonderlijk. De volgende bedrijfsactiviteiten komen bijna altijd in aanmerking voor MOTO-functionaliteiten:

  • MCC 7011 ( Lodging—Hotels, Motels, Resorts)
  • MCC 4722 (Travel Agencies and Tour Operators)
  • MCC 7512 (Automobile Rental Agency. not elsewhere classified)
  • MCC 4457 (Boat Leases and Boat Rentals)

De SBI-codes die op uw KVK/KBO-uittreksel zijn belangrijk bij de aanvraag voor de MOTO-functionaliteiten.

Veiligheid

De myPOS MOTO-functionaliteit voldoet aan de hoogste PCI DSS veiligheidsstandaarden, waardoor u debit- en creditcardbetalingen op eenvoudige én veilige manier kunt accepteren. En uw klantgegevens veilig worden opgeslagen.

Wat kost een MOTO transactie?

De kosten van MOTO bedragen een toeslag van 0,5% op normale transactietarief. myPOS kan in bepaalde situaties met een borg werken die varieert tussen de 0% tot 10%.

Vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Mail Order / Telephone Order? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

bel 013 7820990