moto transactieBij MOTO (Mail/Telephone Order) transacties worden de transactiegegevens handmatig ingevoerd op de betaalterminal. Dit is unieke functionaliteit die niet veel andere betaalterminalleveranciers bieden. Met de MOTO-functionaliteit kunt u met uw myPOS betaalterminal debit- en creditcards via de telefoon, post of e-mail accepteren. Dit is ideaal voor het maken van een reservering in bijvoorbeeld de hotel- of autoverhuurbranche.

Hoe kunt u gebruik maken van de MOTO functionaliteit?

Omdat een MOTO betaling doorgaans fraudegevoeliger is dan een gewone betaling is deze functionaliteit alleen beschikbaar op verzoek en na onze goedkeuring. U dient actief te zijn in branches met een van de volgende Merchant Category Codes (MCC):

  • MCC 7011 ( Lodging—Hotels, Motels, Resorts)
  • MCC 4722 (Travel Agencies and Tour Operators)
  • MCC 7512 (Automobile Rental Agency. not elsewhere classified)
  • MCC 4457 (Boat Leases and Boat Rentals)

Wij kunnen aan de hand van de SBI-codes die op uw KVK/KBO-uittreksel staan bepalen of u in een van deze MCC-codes valt. Bepaalde andere branches zoals taxi-bedrijven kunnen deze functionaliteit ook aanvragen. 

Veilig

De myPOS MOTO-functionaliteit voldoet aan de hoogste PCI veiligheidsstandaarden, waardoor u debit- en creditcardbetalingen op eenvoudige én veilige manier kunt accepteren. En uw klantgegevens veilig worden opgeslagen.

Wat kost een MOTO transactie?

De kosten van MOTO bedragen een toeslag van 0,5% op normale transactietarief. myPOS kan in bepaalde situaties met een borg werken die varieert tussen de 0% tot 10%.

Vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Mail to Telphone order? Aarzel dan niet en neem contact met ons op 013 7820990 op maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00.

bel 013 7820990