Workshop myPOS-account en myPOS betaalterminalsDe myPOS stores organiseren regelmatig gratis workshops. Na afloop kunt u uw myPOS account en uw betaalterminals beter gebruiken.

  • U krijgt uitleg over de mogelijkheden van het myPOS-account en de betaalterminals.
  • U krijgt uitleg over bijzondere functionaliteiten zoals de betaalverzoeken, op afstand creditcards accepteren (MOTO).
  • U krijgt tips en adviezen over het slim gebruiken van de krachtige myPOS-functies.

Kleinschalig

We houden bewust de workshops met een kleine groep (maximaal 10 personen). Zo kunnen we iedereen de juiste aandacht geven, de inhoud van de workshop aanpassen aan het kennisnivo en kunnen we ingaan op vragen. Onze medewerkers leggen alles rustig uit in heldere taal. Deze groepsgrootte staat dan ook garant voor een gezellige sfeer en volop aandacht!

Voor wie is het?

Voor iedereen die het maximale uit myPOS wil halen. Vraag je je af of iets handiger kan, hoe werkt het accepteren van creditcards op afstand (MOTO) of het splitsen van geldstromen. Dan ben je van harte welkom.

Locatie en kosten

De workshop duurt 2 uur en is gratis. De ontvangst is om 10:00, we starten om 10:30. De eerstvolgende workshop is op maandag 26 augustus. De locatie is onze myPOS Store in Amsterdam. Het adres is Cruquiuskade 253-255, 1018 AM AMSTERDAM.

Inschrijving

Stuur een email naar workshop@mypos-experience.com met uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer. U ontvangt van ons een bevestiging.